Vanaf december verwelkomen wij Dr. Laura Moschetta binnen onze groep. Dr. Moschetta heeft haar opleiding genoten in UZ Brussel VUB en ook gedurende één jaar in onze Oogkliniek te AZ Monica campus Deurne. Nadien heeft zij nog een extra opleiding genoten binnen de strabologie in het Oogziekenhuis Rotterdam. Haar specialisatie ligt in de pediatrische oogheelkunde en algemene strabologie alsook in de cataract heelkunde. Dr. Moschetta zal raadpleging doen op campus Deurne Noord, Deurne Zuid en in AZ Monica campus Deurne. Wij heten haar alvast zeer welkom en wensen haar veel succes.

Na een aantal weken goed door te werken achter de schermen kunnen wij eindelijk bekend maken dat wij  actief zullen zijn in een derde operatiezaal en een splinternieuwe uitbreiding van het dagziekenhuis te AZ Monica Deurne. 

Met de uitbreiding van de operatiecapaciteit willen wij de wachttijden voor chirurgische behandelingen zo veel mogelijk beperken.
Ons team is alvast enthousiast om jullie te ontvangen in dit nieuwe gedeelte! 

 

Sinds geruime tijd is er ook de mogelijkheid om online een afspraak te maken voor een algemene raadpleging. De online afspraken zijn nog beperkt in een aantal campussen dus aarzel niet om ons te bellen voor een afspraak.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en hopen u verder te kunnen helpen in één van onze campussen.