Van Colenstraat 23B
2530 Boechout 

Voor algemene raadpleging: www.oogartsboechout.be

Bereikbaarheid / Tram / Bus / Parkeergelegenheid

Boechout

Campus Boechout bevindt zich in het centrum van Boechout tussen de Protestantse Evangelische kerk en de Sint-Bavo kerk.
U kan er zeer nabij parkeren aan het O.L.V. plein, aan het Sint-Bavoplein of het Jef Van Hoofplein. De praktijk is iets minder toegankelijk voor rolstoelgebruikers wegens beperkte ruimte.

 

Komt u met het openbaar vervoer, dan raden we u aan voor de exacte dienstregeling contact op te nemen met De Lijn Antwerpen op 03/218.14.11. (8.30 – 16 uur) of via de website www.delijn.be.

Met het openbaar vervoer is deze praktijk eenvoudig te bereiken:

  • Bus 51 Berchem station – Hove – Vremde, halte Boechout Heuvelstraat, vanaf deze halte is de wandelafstand 300m tot aan de praktijk
  • Bus 90 Berchem station – Mortsel – Lier, halte Boechout Gemeentehuis, vanaf deze halte is de wandelafstand 800m tot aan de praktijk
  • Bus 243 Broechem – Boechout – Hove – Kontich, halte Boechout Kerk, vanaf deze halte is de wandelafstand 200m tot aan de praktijk

ARTSEN

portretten-_0016_Oogkliniek1071Katrien Haverals

Dr. KATRIEN
HAVERALS

LEES MEER

Dr. Katrien Haverals behaalde haar diploma als arts in 2004 aan de KU Leuven met grote onderscheiding. Zij volbracht haar opleiding als oogarts in het UZ Leuven onder leiding van Prof. W. Spileers. 

Dr K. Haverals is werkzaam als oogarts in de Oogkliniek te Deurne sinds 2010 met subspecialisatie in de cataractchirurgie en medische retina. Zij volgde een fellowship cataractchirurgie in het Khairabad Eye Hospital , Kanpur, India. 

portretten-_0002_Oogkliniek2243Sophie Ceuterick

Dr. SOPHIE
CEUTERICK

 

toegevoegd geneesheer

LEES MEER
Dr. Ceuterick neemt deel aan de wachtdienst van AZ Monica Deurne. Voor meer info over Dr. Ceuterick: www.oogartsboechout.be
portretten-_0009_Oogkliniek2168Catherine Goossen

Dr. CATHERINE
GOOSSEN


Actief in campus


Voor algemene raadpleging vanaf 16 jaar: Online agenda

LEES MEER

Dr. Catherine Goossen behaalde in 1998 haar diploma als arts met grote onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen. Nadien genoot zij haar opleiding tot oogarts op de dienst oogheelkunde van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Zij volgde aansluitend een opleiding cataractchirurgie in het Oogziekenhuis Rotterdam. Zij legt zich voornamelijk toe op cataractchirurgie en algemene oogheelkunde.

Sinds 2011 is Dr. Goossen diensthoofd van de Oogkliniek.

Daartoe volgde zij de opleidingen ziekenhuismanagement voor artsen aan de EHSAL Management School en ziekenhuismanagement voor de ziekenhuisprofessional aan de Vlerick Business School.

In AZ Monica is Dr. Goossen ook lid van het ethisch comité. 

Vanaf 2021 is Dr. Goossen secretaris – generaal van het Belgisch Oftalmologisch Gezelschap (BOG).