Churchilllaan 57 A bus 2
2900 Schoten 

Bereikbaarheid / Tram / Bus / Parkeergelegenheid

Schoten

Campus Schoten is gelegen te Jozef Hendrickxstraat in Schoten. De Jozef Hendrickxstraat is de eerste straat rechts op de Kasteeldreef, komende van het rondpunt ter hoogte van de Churchilllaan wanneer men zich begeeft richting het Kasteel van Schoten.

(Opgelet!: het officiële postadres is geregistreerd op Churchilllaan 57, 2900 Schoten, echter de ingang van de praktijk bevindt zich ter hoogte van de Jozef Hendrickxstraat, tegenover nummer 57 en naast restaurant Gustativ).

In de Jozef Hendrickxstraat is gratis parkeren toegelaten in de straat. De campus is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Indien u met de fiets komt, kan deze gestald worden voor de deur van de praktijk.

 

Komt u met het openbaar vervoer, dan raden we u aan voor de exacte dienstregeling contact op te nemen met De Lijn Antwerpen op 03/218.14.11. (8.30 – 16 uur) of via de website www.delijn.be.

Met het openbaar vervoer is deze campus eenvoudig te bereiken, bij voorkeur mits afstappen ter hoogte van de halte Kasteeldreef, te Schoten.

  • Bus 621  Antwerpen – Sint-Job , halte Schoten Kasteeldreef, vanaf deze halte is de wandelafstand tot aan de ingang van de praktijk 300m
  • Bus 620  Antwerpen – Hoogstraten – Meer, halte Schoten Kasteeldreef, vanaf deze halte is de wandelafstand tot aan de ingang van de praktijk 300m
  • Bus 610  Oelegem – Antwerpen, halte Schoten Kasteeldreef, vanaf deze halte is de wandelafstand tot aan de ingang van de praktijk 300m
  • Bus 629 Schoten – Brecht – Scholen Malle, halte Schoten Gemeentehuis, vanaf deze halte is de wandelafstand tot aan de ingang van de praktijk 400m

ARTSEN

portretten-_0008_Oogkliniek2173Claudia Bevers

Dr. CLAUDIA
BEVERS

LEES MEER

Dr. Claudia Bevers behaalde haar diploma als arts in 2015 aan de KU Leuven (magna cum laude). In 2019 studeerde zij vervolgens af als oogarts. Tijdens haar opleiding liep zij stages in UZ Leuven, ZNA Middelheim, Ziekenhuis Zuid-Oost Limburg (ZOL) te Genk en ’s Lands Hospitaal te Paramaribo (Suriname). In 2019 behaalde zij de erkenning als Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO).

Dr. Bevers heeft een bijzondere interesse in cataractchirurgie en medisch en chirurgisch glaucoom. Zij volgde in deze context een glaucoom-fellowship in UZ Leuven onder begeleiding van Prof. Dr. I. Stalmans en Prof. Dr. E. Vandewalle.

portretten-_0016_Oogkliniek1071Katrien Haverals

Dr. KATRIEN
HAVERALS

LEES MEER

Dr. Katrien Haverals behaalde haar diploma als arts in 2004 aan de KU Leuven met grote onderscheiding. Zij volbracht haar opleiding als oogarts in het UZ Leuven onder leiding van Prof. W. Spileers. 

Dr K. Haverals is werkzaam als oogarts in de Oogkliniek te Deurne sinds 2010 met subspecialisatie in de cataractchirurgie en medische retina. Zij volgde een fellowship cataractchirurgie in het Khairabad Eye Hospital , Kanpur, India. 

portretten-_0010_Oogkliniek2157Silke Helsen

Dr. SILKE
HELSEN

LEES MEER

Dr. Silke Helsen behaalde haar diploma als arts in juni 2012 aan de Universiteit Antwerpen met grote onderscheiding en volbracht in 2016 haar opleiding tot algemeen oogarts in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, onder leiding van Prof. Dr. Marie-José Tassignon. Omwille van een specifieke interesse in de ooglid en traanwegheelkunde, volgde Dr. Helsen in 2017 een 11 maanden durend fellowship in het Oogziekenhuis in Rotterdam, Nederland, onder leiding van Prof. Paridaens. Sinds 2017 is Dr. Helsen werkzaam in de Oogkliniek te Deurne, waar zij ooglidheelkunde, traanwegheelkunde en cataractheelkunde uitoefent. In AZ Monica maakt Dr. Helsen deel uit van het multidisciplinair oncologisch overleg team met maandelijkse samenkomst.