Turnhoutsebaan 412
2110 Wijnegem

Bereikbaarheid / Tram / Bus / Parkeergelegenheid

Wijnegem

Campus Wijnegem is gesitueerd in de dorpskern van Wijnegem, op de Turnhoutsebaan 412. Deze vestiging is gemakkelijk te bereiken zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Echter is deze campus iets minder toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Indien u met de wagen komt, is er de mogelijkheid om recht tegenover de praktijk te parkeren op een niet betalende parking die gelegen is op het Marktplein (let wel: iedere vrijdagvoormiddag markt). Ook rondom de praktijk zijn er voldoende straten waar u betalend kan parkeren of met een parkeerschijf.

 

Komt u met het openbaar vervoer, dan raden we u aan voor de exacte dienstregeling contact op te nemen met De Lijn Antwerpen op 03/218.14.11. (8.30 – 16 uur) of via de website www.delijn.be.

Met het openbaar vervoer is deze campus eenvoudig te bereiken. In Wijnegem passeren volgende lijnen:

  • Bus 404 Wijnegem – Halle – Zandhoven VTI, halte Wijnegem dorp, vanaf deze halte is de wandelafstand 30m tot aan de praktijk
  • Bus 410 Antwerpen – Wijnegem – Malle – Beerse – Turnhout, halte Wijnegem Vaartdijk, vanaf deze halte is de wandelafstand 160m
  • Bus 140 Wijnegem – Mortsel – UZA – Hoboken Polderstad, halte Wijnegem dorp, vanaf deze halte is de wandelafstand  30m tot aan de praktijk
  • Bus 141 Hoboken Polderstad – Wilrijk – UZA – Mortsel – Wijnegem, halte Wijnegem dorp, vanaf deze halte is de wandelafstand  30m tot aan de praktijk
  • Bus 780 Wijnegem – Schoten – Brasschaat – Kapellen – Zandvliet, halte Wijnegem dorp, vanaf deze halte is de wandelafstand  30m tot aan de praktijk

Wijnegem is ook bereikbaar met tram:

  • Tram 10 P+R Schoonselhof – Wijnegem, halte Wijnegem Fortveld, vanaf deze halte is het 900m tot aan de praktijk.
  • Tram 5 P+R Linkeroever – Wijnegem, halte Wijnegem Fortveld

ARTSEN

portretten-_0000_Oogkliniek2267Laila Geerts

Dr. LAILA
GEERTS

LEES MEER

Dr. Laila Geerts behaalde in 1997 met onderscheiding haar diploma als arts aan de Universiteit Antwerpen. Nadien genoot zij haar opleiding tot oogarts op de dienst oogheelkunde in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen onder leiding van Prof. Dr. MJ. Tassignon en op de dienst oogheelkunde in ZNA Middelheim onder leiding van Prof. Dr. Th. Zeyen.

Gezien een bijzondere interesse voor medische retina volgde zij een bijkomende stage in ziekenhuis Créteil en Pitié Salpêtrière te Parijs. Sindsdien blijft Dr. L. Geerts bijscholen door deelname aan nationale en internationale congressen.

Sinds 2005 is Dr. L. Geerts werkzaam bij het gedreven team van de Oogkliniek te Deurne waar zij naast algemene oogheelkunde ook meer specifiek medische retina (netvliesproblematiek) uitoefent en cataractheelkunde.

portretten-_0007_Oogkliniek2191An Santos

Dr. AN
SANTOS

LEES MEER

Dr. An Santos behaalde haar diploma geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen in 1990.

Tijdens haar opleiding oogheelkunde in de ZNA ziekenhuizen te Antwerpen kreeg ze de kans zich te verdiepen in de specialiteiten glaucoom en cataract.

Ze volgde een bijzondere opleiding in het buitenland over contactologie. Naast algemene oogheelkunde gaat haar interesse vooral uit naar coaching van patiënten met contactlensproblemen en behandelen van droge ogen.