Turnhoutsebaan 109
2100 Deurne

Bereikbaarheid / Tram / Bus / Parkeergelegenheid

Deurne Noord

Campus Deurne Noord is gelegen op de Turnhoutsebaan 109 te Deurne, op het kruispunt met de Gallifortlei. Deze vestiging is gemakkelijk te bereiken zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Ook is deze praktijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Indien u met de wagen komt, is er de mogelijkheid om net achter onze praktijk te parkeren op de betalende parking die gelegen is aan de Gallifortlei 17. Ook rondom de praktijk zijn er voldoende straten waar u betalend kan parkeren.

 

Komt u met het openbaar vervoer, dan raden we u aan voor de exacte dienstregeling contact op te nemen met De Lijn Antwerpen op 03/218.14.11. (8.30 – 16 uur) of via de website www.delijn.be.

Met het openbaar vervoer is deze praktijk eenvoudig te bereiken:

 • Bus 410 Turnhout – Beerse – Malle – Wijnegem – Antwerpen, halte Deurne Gallifortlei, vanaf deze halte is de wandelafstand 50m tot aan de praktijk
 • Tram 10 Wijnegem – P+R Schoonselhof, halte Deurne Gallifortlei, vanaf deze halte is de wandelafstand 50m
 • Tram 5 P+R Linkeroever – Wijnegem, halte Deurne Craeybeckx, vanaf deze halte is de wandelafstand 600m

ARTSEN

portretten-_0008_Oogkliniek2173Claudia Bevers

Dr. CLAUDIA
BEVERS

LEES MEER

Dr. Claudia Bevers behaalde haar diploma als arts in 2015 aan de KU Leuven (magna cum laude). In 2019 studeerde zij vervolgens af als oogarts. Tijdens haar opleiding liep zij stages in UZ Leuven, ZNA Middelheim, Ziekenhuis Zuid-Oost Limburg (ZOL) te Genk en ’s Lands Hospitaal te Paramaribo (Suriname). In 2019 behaalde zij de erkenning als Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO).

Dr. Bevers heeft een bijzondere interesse in cataractchirurgie en medisch en chirurgisch glaucoom. Zij volgde in deze context een glaucoom-fellowship in UZ Leuven onder begeleiding van Prof. Dr. I. Stalmans en Prof. Dr. E. Vandewalle.

portretten-_0015_Oogkliniek1082Ben D’heer

Dr. BEN
D'HEER

LEES MEER

Dr. Ben D’heer behaalde zijn diploma geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen in 1987.

Na zijn opleiding oogheelkunde in de ZNA ziekenhuizen te Antwerpen specialiseerde hij zich in de  “Refractieve Heelkunde”.

Hij is mede stichter van de Oogkliniek in AZ Monica in 1994 en richtte in 1997 de oogheelkundige Laserkliniek op in Antwerpen.

Hij specialiseert zich in volgende deelgebieden van de oogheelkunde:

Refractieve chirurgie of Brilvervangende heelkunde:

 • Femto Lasik
 • Smile
 • ICL (Implanteerbare Contact Lens)
 • Multifocale implanten
 • Astigmate correctie van het hoornvlies d.m.v. Femto Laser

Cataractheelkunde

 • Klassieke techniek ( phako emulsificatie)
 • Femto Laser Assisted Cataract Surgery ( FLACS)
 • Multifocale lens implanten
 • Behandeling van astigmatisme

Hij is actief betrokken in volgende functies en organisaties:

 • Afdelingshoofd dienst Refractieve heelkunde AZ Monica
 • ​​​​Voorzitter Oogheelkundige Laserkliniek Deurne
 • Past President BSCRS ( Belgium Society of Cataract and Refractive Surgeons)
 • Bestuurslid Laser Vision Clinics, Antwerpen en Gent
 • Deelnemer Belgian ICL Study group​
portretten-_0000_Oogkliniek2267Laila Geerts

Dr. LAILA
GEERTS

LEES MEER

Dr. Laila Geerts behaalde in 1997 met onderscheiding haar diploma als arts aan de Universiteit Antwerpen. Nadien genoot zij haar opleiding tot oogarts op de dienst oogheelkunde in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen onder leiding van Prof. Dr. MJ. Tassignon en op de dienst oogheelkunde in ZNA Middelheim onder leiding van Prof. Dr. Th. Zeyen.

Gezien een bijzondere interesse voor medische retina volgde zij een bijkomende stage in ziekenhuis Créteil en Pitié Salpêtrière te Parijs. Sindsdien blijft Dr. L. Geerts bijscholen door deelname aan nationale en internationale congressen.

Sinds 2005 is Dr. L. Geerts werkzaam bij het gedreven team van de Oogkliniek te Deurne waar zij naast algemene oogheelkunde ook meer specifiek medische retina (netvliesproblematiek) uitoefent en cataractheelkunde.

Dr. LAURA
MOSCHETTA

LEES MEER

Dr. Moschetta heeft haar opleiding genoten in UZ Brussel VUB en ook gedurende één jaar in onze Oogkliniek te AZ Monica campus Deurne.

Nadien heeft zij nog een extra opleiding genoten binnen de strabologie in het Oogziekenhuis Rotterdam. Haar specialisatie ligt in de pediatrische oogheelkunde en algemene strabologie alsook in de cataract heelkunde.

Dr. Moschetta zal raadpleging doen op campus Deurne Noord, Deurne Zuid en in AZ Monica campus Deurne.

portretten-_0007_Oogkliniek2191An Santos

Dr. AN
SANTOS

LEES MEER

Dr. An Santos behaalde haar diploma geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen in 1990.

Tijdens haar opleiding oogheelkunde in de ZNA ziekenhuizen te Antwerpen kreeg ze de kans zich te verdiepen in de specialiteiten glaucoom en cataract.

Ze volgde een bijzondere opleiding in het buitenland over contactologie. Naast algemene oogheelkunde gaat haar interesse vooral uit naar coaching van patiënten met contactlensproblemen en behandelen van droge ogen.