Bredabaan 427A
2990 Wuustwezel

Bereikbaarheid / Tram / Bus / Parkeergelegenheid

Wuustwezel

Campus Wuustwezel is gesitueerd in de dorpskern van Wuustwezel, gelegen te Bredabaan 427A, de verbindingsweg tussen Brasschaat en Breda.  

Indien u met de wagen komt, kan u parkeren op de dorpsparking voor de ingang van onze praktijk.

 

Komt u met het openbaar vervoer, dan raden we u aan voor de exacte dienstregeling contact op te nemen met De Lijn Antwerpen op 03/218.14.11. (8.30 – 16 uur) of via de website www.delijn.be.

 

Vanuit Antwerpen Roosevelt, Perron C3 :  Vertrek snelbus nummer 641 richting Wuustwezel via E19. U stapt af aan de halte Wuustwezel Dorp. Vanaf deze halte is de wandelafstand 50m tot aan de praktijk. 

Vanuit Merksem Park&Ride Perron 5: Vertrek bus 640 (Antwerpen-Brasschaat-Wuustwezel-Loenhout). U stapt af aan de halte Wuustwezel Dorp. Vanaf deze halte is de wandelafstand 50m tot aan de praktijk.

Vanuit het De Lijn station Noorderkempen in Brecht: Vertrek bus nummer 436 (Brecht- Loenhout). U stapt af aan de halte Wuustwezel Dorp. Vanaf deze halte is de wandelafstand 50m tot aan de praktijk. 

Verder passeren aan halte Wuustwezel Dorp tevens de lijnen:

  • 442 Sint-Lenaarts – Wuustwezel – Kalmthout
  • 444 Wuustwezel- Gooreind -Maria-ter-Heide
  • 446 Oostmalle – Brecht – Nieuwmoer
  • 447 Wuustwezel – Horendonk – Essen Hoek
  • 448 Brecht – Wuustwezel – Essen
  • 649 Hoogstraten – Wuustwezel – Brasschaat
  • 659 Hoogstraten – Ekeren-Donk
  • 675 Wuustwezel – Kalmthout – Putte
  • 679 Hoogstraten – Essen

ARTSEN

portretten-_0008_Oogkliniek2173Claudia Bevers

Dr. CLAUDIA
BEVERS

LEES MEER

Dr. Claudia Bevers behaalde haar diploma als arts in 2015 aan de KU Leuven (magna cum laude). In 2019 studeerde zij vervolgens af als oogarts. Tijdens haar opleiding liep zij stages in UZ Leuven, ZNA Middelheim, Ziekenhuis Zuid-Oost Limburg (ZOL) te Genk en ’s Lands Hospitaal te Paramaribo (Suriname). In 2019 behaalde zij de erkenning als Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO).

Dr. Bevers heeft een bijzondere interesse in cataractchirurgie en medisch en chirurgisch glaucoom. Zij volgde in deze context een glaucoom-fellowship in UZ Leuven onder begeleiding van Prof. Dr. I. Stalmans en Prof. Dr. E. Vandewalle.

portretten-_0001_Oogkliniek2256Vincent De La Porte

Dr. VINCENT
DE LA PORTE

LEES MEER

Dr. Vincent De La Porte behaalde met grote onderscheiding zijn diploma als arts aan de Universiteit Antwerpen. Hij volbracht zijn opleiding tot oogarts in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, onder leiding van Prof. Dr. C. Koppen, met aansluitend een fellowship in medische retina en uveïtis aan het Oogziekenhuis Rotterdam. Sinds 2022 is dr. De La Porte werkzaam in de Oogkliniek waar hij naast algemene oogheelkunde en cataractheelkunde, ook specifieke raadpleging uitoefent in de medische retina en uveïtis.

portretten-_0010_Oogkliniek2157Silke Helsen

Dr. SILKE
HELSEN

LEES MEER

Dr. Silke Helsen behaalde haar diploma als arts in juni 2012 aan de Universiteit Antwerpen met grote onderscheiding en volbracht in 2016 haar opleiding tot algemeen oogarts in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, onder leiding van Prof. Dr. Marie-José Tassignon. Omwille van een specifieke interesse in de ooglid en traanwegheelkunde, volgde Dr. Helsen in 2017 een 11 maanden durend fellowship in het Oogziekenhuis in Rotterdam, Nederland, onder leiding van Prof. Paridaens. Sinds 2017 is Dr. Helsen werkzaam in de Oogkliniek te Deurne, waar zij ooglidheelkunde, traanwegheelkunde en cataractheelkunde uitoefent. In AZ Monica maakt Dr. Helsen deel uit van het multidisciplinair oncologisch overleg team met maandelijkse samenkomst.